суботу, 3 червня 2017 р.

МОЄ ДИТИНСТВО ВЕСЕЛКОВЕ…
    
 Міжнародний день захисту дітей завітав і на парафію Блаженного священномученика Миколая , що у Стрию по вулиці Добрівлянській, де функціонує один з роїв «Трудових бджіл» молодіжного крила волонтерського ГО «Майдан Стрийщини».


   Святкування, зібравши багато дітей, молоді, дорослих, охоплювало чимало різноманітних заходів. Зокрема, слід відзначити цікаві майстер-класи з виготовлення листівок у стилі «хенд-мейд», виробів у техніці орігамі, ігри, конкурси, вікторини. Також дуже сподобалось діткам малювати кольоровими крейдами на асфальті, надувати кульки тощо. Свої поробки діти присвятили матерям, а частину листівок із задоволенням було передано для відправлення на фронт в зону АТО на підтримку наших доблесних захисників.






    Під час Божественної Літургії св. Йоана Золотоустого (за дітей парафії та їх батьків, за дітей-сиріт, хворих і страждаючих дітей цілого світу), яку відслужили о. Олег Овсяник та о. Володимир Сас, усі бажаючі могли приступити до Святих таїнств-Сповіді та Пресвятої Євхаристії.
  Продовженням святкового дійства стало змістовне спілкування біля вечірньої ватри з руханками, конкурсами, з натхненним виконанням духовних та патріотичних пісень під гітару. Тим більше , що  радість цього дня розділили з нами гості: діти та молодь з парафії  Св. влкмч. Дмитрія (с. Добряни) та з парафії Свв. апп. Петра і Павла (с. Добрівляни). Завершальним акордом святкувань став запуск ліхтарика у нічне небо, що символізувало собою маніфестацію позитивних намірень та бажань усіх присутніх.










  Особливу подяку висловлюєм п. Оксані Гуді ,п. Галині Горін, п. Юрію Витвицькому,  о. Володимиру  Сасу та дівчатам –аніматорам з Катедрального  cобору  Успіння Пресвятої Богородиці за активну участь у проведенні заходів, приурочених     Міжнародному дню захисту дітей.
                                                                                         Ірина Ільків

Немає коментарів:

Дописати коментар