неділя, 9 квітня 2017 р.

"Не я б'ю — верба б'є. Від нині за тижднень буде Великдень!"



Щиросердечно вітаємо всіх парафіян нашого храму, та відвідувачів нашої Інтернет сторінки з радісним празником В'їзду Господнього в Єрусалим! Бажаємо, завжди бути щирими послідовниками Ісуса, та прямувати його слідами! Нехай гучні виклики "Осанна!" Будуть завжди щирими, й незмінними у Ваших серцях, та вустах! Нехай Ваш взір буде завжди скерований у правильному напрямку, а думки піднесені великою радістю! Аби Цар слави вчинив Вас бути достойними Його дітьми, котрі зустрічатимуть Господа свого без страху, чи переживання у часі його другого славного приходу!
Цілюща сила освячених галузок, нехай подарує всім, хто з вірою нею б'ються, багато сили, здоров'я, радості та оптимізму, а також надії на велике майбутнє для нашого народу, який завжди славить нашого Господа словами: “Осанна Синові Давида! Благословен той, що йде в ім'я Господнє” (Мт. 21,9).
Всім гарного настрою, та доброї витривалості у страсній седмиці, аби рівно за тиждень усі ми, ще з більшою радістю славили Бога, та втішалися Його перемогою!

Немає коментарів:

Дописати коментар